Flyttadirekt.menu

Hitta flyttfirma i Stockholm

Det ska inte vara krångligt att flytta. Använd Flyttadirekt för att få de bästa offerterna av alla de bästa flyttfirmorna

Få flera erbjudanden om flytthjälp

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting.

Jag flyttar från*

Typ av bostad?*

Bostadens storlek*

Hitta flyttfirma i Stockholm

Det ska inte vara krångligt att flytta. Använd Flyttadirekt för att få de bästa offerterna av alla de bästa flyttfirmorna

Få flera erbjudanden om flytthjälp

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting.

Jag flyttar från*

Typ av bostad?*

Bostadens storlek*

Fyll i våran formulär

Slösa inte tid på att själv hitta flyttfirmor. Låt istället firmorna komma till dig. På så sätt pressar du ner priserna så lågt som möjligt.

Vi trycker på

Vi trycker på hos flyttfirmorna och de leverantörer du önskar få ett billigare pris av åt dig. De vet att du då fått in flera erbjudanden och får därför deras absolut bästa pris.

Du belönas

Att använda Flyttadirekt.se är helt gratis och helt utan förbindelser.

Visste du att du kan få rabatt via oss?

Få billigare deals på dina avtal innan du flyttar

Smarta kunder använder Flyttadirekt! Få rabatter och lägre räntor på dina avtal och abonnemang innan du flyttar. Enkelt, och självklart gratis att använda.

Välj vilka leverantörer du vill ha rabatter ifrån.Vi fixar resten!

Slut med dyra avtal.Med Flyttadirekt får du det billigaste erbjudanderna som finns.

Kom igång gratis idag
author
Vad ska en flyttfirma pris Stockholm? Få en offert och jämför!
Att flytta från en bostad till en annan är ofta spännande eftersom det markerar början på ett nytt kapitel i livet. Å andra sidan innebär en flytt mycket arbete och ofta medför stress och logistiska utmaningar. Oavsett om du ska flytta till, från eller inom Stockholm så underlättar en flyttfirma flytten för dig – ofta till ett lägre pris än du kanske tror. För att få flyttfirma pris Stockholm information behöver du få en offert från en flyttfirma, vilket är både snabbt och enkelt med Flyttadirekt. Du fyller helt enkelt i vilken typ av bostad du flyttar ifrån, hur stor den är, samt adressen du bor på så kontaktar flera flyttfirmor i Stockholm dig inom kort.
Genom att Använd Flyttadirekt får du inte bara flyttfirma pris Stockholmutan från flera olika. När du har fått alla offerter kan du sedan enkelt se priset från varje enskild flyttfirma och välja den som passar dig bäst. Priset är givetvis en viktig faktor, men det kan vara bra att jämföra de olika flyttfirmorna för att säkerställa att du hittar den flyttfirma som passar bäst för dina behov så att du kan känna dig trygg med att dina tillhörigheter hanteras säkert.
Även om ett utkontrakterat företag lämnat in ett flyttfirma pris Stockholmtill ett högre pris än sina konkurrenter så betyder det inte automatiskt att det är bäst. För att avgöra vilken flyttfirma i Stockholm som är bäst lämpad att hjälpa dig med din flytt kan det vara bra att titta närmare på de flyttfirmor du har fått en offert från.
I dina sökningar kan du till exempel leta upp dessa flyttfirmor på Google för att få kundomdömen och betyg om hur andra har upplevt företagets tjänster. Förutom att snabbt ta reda på om andra har varit nöjda med det flyttfirma pris Stockholm du funderar på att anlita, får du också en god uppfattning om det passar dina behov.
Många av recensionerna kan ge dig information om vilken typ av bostad bedömaren flyttade från, hur stor den var och vilket pris personen i fråga fick betala för den specifika flyttfirmans tjänster.
Därmed kan recensionerna vara till hjälp för att avgöra vilket av flyttfirma pris Stockholm du fått en offert från har de mest nöjda kunderna som till exempel har flyttat från radhus eller villa.
author
author
Det här hjälper en flyttfirma till med
Men vad kan du egentligen få hjälp med när du anlitar en flyttfirma? Givetvis kommer det att variera beroende på vilken flyttfirma i Stockholm du väljer, men det finns några saker som brukar erbjudas oavsett flytt firma och pris.
  • Transport
  • Montering
  • Flyttkartonger och packhjälp
Transport är en självklarhet och förmodligen det första som många tänker på när de hör ordet flyttfirma. Men förutom transporten av dina ägodelar så sköter en flyttfirma oftast även monteringen av större möbler och föremål vid behov, till exempel om du har ett stort matsalsbord eller liknande. Vidare kan flyttfirmor även hjälpa dig med det som många tycker är det värsta med att flytta – packning. Detta är dock ofta en tilläggstjänst som inte ingår i priset du fått från flyttfirma pris Stockholm på din offert.Något som inte behandlades i föregående stycke men som också kan ingå är förvaringen av dina ägodelar. Ibland kan det finnas ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum, vilket gör att du har ett behov av att förvara dina tillhörigheter under en kortare period. Det är inte alla flyttfirmor i Stockholm som erbjuder denna tjänst och liksom packningshjälpen kommer den inte att ingå i priset som anges i offerten som flyttfirman skickar ut. Om du är i behov av förvaring så rekommenderas det därför att du kontaktar flyttfirma pris Stockholm lämnade in en offert i ett tidigt skede för att se om de kan erbjuda dig förvaring.
Vad påverkar flyttfirma pris Stockholm?
Som tidigare nämnt finns det en prisklass per kvadratmeter som enkelt ger dig en uppfattning om hur mycket det kan kosta med flytthjälp i Stockholm. Det är lite olika faktorer som kan påverka priset när du anlitar en flyttfirma i Stockholm. För det första kommer storleken på din bostad att vara avgörande för hur mycket den kommer att kosta och vilket pris en flyttfirma ger i sin offert. Du får alltså en högre kostnad om du har en större bostad än om du har en mindre bostad. Även ömtåliga och tunga föremål kommer att påverka prisbilden då dessa är mer tidskrävande att flytta och kan behöva hanteras med stor försiktighet. En annan aspekt, som många kanske inte tänker på, är våningen man bor på och om det finns tillgång till hiss i byggnaden, eftersom det kommer att påverka tiden som krävs för arbetet. Slutligen är packning ett tidskrävande steg och för att få ett lägre pris kan du därför välja att packa själv så att flyttfirman endast sköter själva transporten av dina ägodelar. Det är dessa faktorer som flyttfirma pris Stockholm beror på.

Glöm inte att kolla upp vad som gäller med försäkring

Slutligen kan det vara bra att veta hur försäkringen fungerar när du flyttar. När du flyttar själv eller har hjälp av vänner och familj gäller din hemförsäkring och oftast gäller försäkringen alla dina ägodelar oavsett om de finns i det nya eller gamla hemmet. Använder du hjälp av en flyttfirma är det dock inte säkert att din hemförsäkring är giltig och därför är det bra att kontrollera att det flyttfirma pris Stockholm du fått en offert från via Flyttadirekt har en försäkring ifall något skulle hända under flytta. Var noga med att granska din offert för att se om försäkring ingår i priset som tillhandahålls av flyttfirma pris Stockholm. Vanligtvis erbjuder alla flyttfirmor i Stockholm en försäkring, men det kan som sagt vara bra att kolla om det ingår i priset eller inte.Förhoppningsvis har du fått lite mer kunskap om hur det fungerar när du anlitar en flyttfirma i Stockholm, vad som påverkar priset på offerten och vad du kan förvänta dig att få hjälp med av en flyttfirma.

Vanliga frågor

Hur kan Flyttadirekt vara gratis?

Hur fungerar Flyttadirekt?

Vad kan jag göra på Flyttadirekt.se?

Vilka leverantörer sammarbetar ni med?

Om Flyttadirekt.se

Flyttadirekt.se är en kostnadsfri jämförelsetjänst där du som kund kan jämföra flyttfirmor i Sverige. Genom att fylla i vårt enkla formulär har du möjlighet att jämföra olika flyttfirmor. Efter att du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av tre stycken flyttfirmor som du kan anlita för din flytt.
Flyttfirmor som är anslutna till vårt tjänst vet att de konkurrerar mot andra flyttbolag. Därför ger dom alltid sina bästa erbjudanden och priser när de får uppdrag via vårt tjänst. Det är alltid kostnadsfritt att Använd vår tjänst och du har alltid möjlighet att tacka nej till de offerter du får från de olika flyttbolagen.
Jämför offerter