Flyttadirekt.menu

Få offerter på företagsflytten.

Det ska inte vara krångligt att flytta. Använd Flyttadirekt för att få de bästa offerterna av alla de bästa flyttfirmorna

Få flera erbjudanden om flytthjälp

Nuvarande adress*

Typ av lokal?*

Lokalens storlek

Våning?*

Hiss?

Få offerter på företagsflytten.

Det ska inte vara krångligt att flytta. Använd Flyttadirekt för att få de bästa offerterna av alla de bästa flyttfirmorna

Få flera erbjudanden om flytthjälp

Nuvarande adress*

Typ av lokal?*

Lokalens storlek

Våning?*

Hiss?

Fixa företagets flytt med Flyttadirekt.se

Har företaget skaffat ny lokal? Flyttadirekt.se hjälper er att hitta rätt flyttfirma. Få offerter från upp till tre lokala aktörer i området, så kan du spara både tid och pengar.
Fyll i formuläret för att få flyttfirmornas erbjudanden när ni enkelt kan jämföra villkoren och välja den bästa flytthjälpen för just ert företag.
Jämför offerter

Varför Flyttadirekt.se

Fyll i våran formulär

Slösa inte tid på att själv hitta flyttfirmor. Låt istället firmorna komma till dig. På så sätt pressar du ner priserna så lågt som möjligt.

Vi trycker på

Vi trycker på hos flyttfirmorna och de leverantörer du önskar få ett billigare pris av åt dig. De vet att du då fått in flera erbjudanden och får därför deras absolut bästa pris.

Du belönas

Att använda Flyttadirekt.se är helt gratis och helt utan förbindelser.
author

Så funkar det

När du ska flytta som företag är det vanligast att boka både flytthjälp och flyttstädtjänster, dock varierar detta då alla behov är olika.
I många fall kan små startup-företag själva flytta datorer, medan de anställer en flyttfirma för att transportera möblerna. När ett stort företag med många anställda flyttar är det vanligt att man utser eller anlitar en projektledare som övervakar flytten samordnar med flyttfirman några veckor innan flytten. Flyttadirket.se är en kostnadsfri tjänst med val av upp till tre flyttfirmor för att passa just dina behov.
Firmorna kontaktar dig med sina bästa erbjudanden. De vet att de tävlar mot varandra om dig som kund, de kommer alltså att ge dig bästa pris och service. Jämför och välj vilken flyttfirma du tycker är bäst. Du kan när som helst avslå ett erbjudande du får.
author

Hur lägger man upp en kontorsflytt?

Det är viktigt att planeringen går smidigt. Här är några saker att notera:
Boka flyttfirma i förväg.Då har du och flyttfirman tid att förbereda sig. Förbered er på alla administrativa ärenden somadressförändringar, nytt bredband och andra kritiska frågor. Vänta inte med dessa punkter tills dagen det är dags att flytta.
author

Samordna med flyttfirman om packning och märkningsprocedurer.

Kryssa för alla beslut före själva flyttdagen. Vad kan slängas? Hur är det med gardinstången, ingår den? Ska flyttfirman också hjälpa till med att montera olika möbler?
Genom att flyttfirman även sköter flyttstädningen kan du fokusera på att få igång ditt företag direkt på ditt nya kontor.Flyttfirmorna som Flyttadirekt.se samarbetar med är erfarna och etablerade, men du bör alltid undersökta deras erbjudanden noggrant. Fråga dem hur de planerar att bäst lösa omplaceringen, be dem förklara vilken försäkring de har och berätta vilken personal som kommer att finnas på plats.
Om Flyttadirekt.seFlyttadirekt.se är en kostnadsfri tjänst för dig som behöver hjälp med flytten eller hjälpa till att städa efter flytten. Det spelar ingen roll om du bor i en lägenhet i en storstad flyttar till en villa på landet eller har specialföretag. Med Flyttadirekt.se får den hjälp ni behöver – snabbt och enkelt.